Machiaj video Rachel Reed

Hy sweeties:)

Acum ceva timp am avut placerea sa lucrez cu o frumoasa artista – Rachel Reed – pentru filmarea videoclipului  piesei Perdu.

Am fost informata ca filmarea urma sa se realizeze alb-negru (hmmm…o provocare! Nu mai realizasem machiaj pentru filmare alb-negru…. )

Desi invatasem in scoala de make-up acest tip de machiaj (credeam ca nu o sa il folosesc ever) am avut ceva emotii pana cand am vazut rezultatul final.

In realitate tehnica este simpla si machiajul, per total, nu este atat de greu de realizat.

Spre deosebire de un video color, in cel alb-negru se respecta alte reguli.

Cum accentul nu mai poate fi pus pe culori, se tine cont de linii si forme,  accentuandu-se trasaturile naturale ale fetei prin lumini si umbre.

Se realizeaza conturing dar foarte bine estompat/blenduit si se lumineaza anumite zone ale fetei -nasul, sub ochi, zona pometilor; Fondul de ten recomandat este unul mat.

Nu se folosesc pigmenti sidefati si farduri sclipitoare deoarece acestea scot in evidenta porii , ridurile si alte imperfectiuni ale fetei.

Pentru zona ochilor eu am folosit o nuanta de bej deschis (coltul intern al ochilor) iar pentru coltul extern am aplicat o nuanta rosiatica pe care am blenduit-o foarte bine si am iluminat zona de sub arcada.

12714448_1299108216782716_2109089920_n

In filmarea alb-negru, bejul s-a transformat intr-un gri foarte deschis iar rosul a devenit un gri mediu, deoarece a fost foarte bine blenduit; Rosul intens s-ar fi transformat complet in negru.

Clipul il puteti vizualiza la inceputul articolului 🙂

Enjoy it!

Kisses :*

Advertisements

One thought on “Machiaj video Rachel Reed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s